Tebela velikosti - moški

69slam

Blagovna znamka, ki temelji na strasti in inovacijah.

69slam, vodilna blagovna znamka v svetu oblačil za surfanje in plažo, je postala sinonim za barvite, energične in vrhunske modele. Zamisel 69slam je bila ustvariti blagovno znamko, ki bi poosebljala zabaven in brezskrben življenjski slog Balija. Na ustanovitelje so močno vplivali živahne barve, edinstveni vzorci in sproščenost otoka. Videli so priložnost, da združijo svojo ljubezen do deskanja in ustvarjalni um ter ustvarijo blagovno znamko, ki bo izstopala v morju tradicionalnih blagovnih znamk oblačil za deskanje.

Od skromnih začetkov se je 69slam razširil v globalno blagovno znamko s trgovinami v več kot 50 državah. Kljub hitri rasti in uspehu je blagovna znamka ostala zvesta svojim koreninam in jo še naprej vodita strast in inovativnost. Eden od ključnih dejavnikov, po katerih se 69slam razlikuje od drugih znamk oblačil za surfanje in plažo, je osredotočenost na spodnje perilo. Medtem ko se večina blagovnih znamk za surfanje osredotoča predvsem na kopalke, je 69slam prepoznal pomen udobnega in elegantnega spodnjega perila za aktivne posameznike. Kolekcije spodnjega perila te blagovne znamke imajo edinstvene modele in materiale, ki zagotavljajo podporo in udobje za celodnevno nošenje. A ne gre le za spodnje perilo, 69slam ponuja tudi široko paleto kopalk in kopalnih hlač. Vsaka kolekcija je zasnovana na enaki ravni inovativnosti in ustvarjalnosti, ki sta postali sinonim za blagovno znamko. Od drznih potiskov in svetlih barv do funkcionalnih modelov - kopalke in boardshortke 69slam so kot nalašč za deskanje in poležavanje na plaži. Poleg edinstvenih modelov se 69slam ponaša tudi z uporabo okolju prijaznih materialov v svojih izdelkih. Blagovna znamka je močno zavezana trajnostnemu razvoju in nenehno išče načine za zmanjšanje svojega vpliva na okolje. Od uporabe recikliranih materialov do izvajanja trajnostnih proizvodnih praks si 69slam prizadeva za pozitivne spremembe v modni industriji.

Vendar pa vpliv blagovne znamke 69slam presega zgolj njene izdelke. Blagovna znamka tesno sodeluje tudi z lokalnimi skupnostmi ter podpira različne družbene in okoljske cilje. Od čiščenja plaž do izobraževalnih programov, 69slam si prizadeva
pozitivno vplivati na svet. Ne glede na to, ali iščete elegantne spodnje perilo, funkcionalne kopalke ali okolju prijazne kopalke, 69slam vam je na voljo. S svojo zavezanostjo inovacijam, trajnosti in družbeni odgovornosti je 69slam več kot le blagovna znamka oblačil za deskanje in plažo - to je življenjski slog. Pridružite se plemenu in postanite del gibanja 69slam za boljši svet.

Potopite se z nami še danes!