Prijeđi na tekst
Ovdje dodajte tekst kampanje.
Poštnina GRATIS!
Ovdje dodajte tekst kampanje.
Poštnina GRATIS!
Ovdje dodajte tekst kampanje.
Poštnina GRATIS!

Odprodaja kopalk 69slam na FACEBOOK-u ( 69slam.si )

Velika odprodaja kopalk 69slam na Facebooku! Pozdravljeni, ljubitelji sonca, morja in odličnih kopalk! Veseli smo, da vam lahko naznanimo, da smo na našem Facebook profilu pripravili izjemno odprodajo znamke 69slam....

Velika odprodaja kopalk 69slam na Facebooku!

Pozdravljeni, ljubitelji sonca, morja in odličnih kopalk! Veseli smo, da vam lahko naznanimo, da smo na našem Facebook profilu pripravili izjemno odprodajo znamke 69slam. To je vaša priložnost, da ulovite najboljše trendovske kopalke te sezone po neverjetnih cenah!

Kdaj in kje?

Odprodaja se je že začela in bo trajala vse do poletja. Da, prav ste prebrali – imate še nekaj časa, vendar ne pozabite, da velja pravilo "prvi pride, prvi melje". Zaloga je omejena v najbolj priljubljenih modelih hitro izginejo!

Kakšni so popusti?

Kopalke 69slam lahko najdete po znižanih cenah, z več kot 50% popusta! To pomeni, da lahko vaše najljubše modele dobite za manj kot polovično ceno. Ne zamudite priložnosti, da osvežite svojo poletno garderobo z vrhunskimi kopalkami, ki združujejo udobje in stil.

Zakaj izbrati 69slam?

69slam je znan po svoji drzni in živahni oblikovalski estetiki, ki prinaša eksplozijo barv in vzorcev. Njihove kopalke niso samo vizualno privlačne, ampak tudi izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in obstojnost. Ne glede na to, ali iščete nekaj za surfanje, plavanje ali preprosto uživanje na plaži, 69slam nudi nekaj za vsak okus in potrebo.

Kako do odprodaje?

Obiščite naš Facebook profil, kjer lahko pregledate celotno ponudbo znižanih kopalk. Sledite nam, da ne zamudite naših rednih posodobitev, saj redno dodajamo nove modele in obveščamo o razprodajah. Ne pozabite, da je zaloga omejena in da je bolje hitro ukrepati, da ne ostane brez svojega najljubšega para kopalk!

Ne zamudite!

Odprodaja ne bo trajala večno, zato ne odlašajte. Obiščite naš Facebook profil danes in si zagotovite svoje kopalke po neverjetnih cenah. Ne dovolite, da vam ta izjemna priložnost uide iz rok!

Veselimo se vašega obiska in nakupa. Srečno pri lovu na najboljše ponudbe kopalk! Se vidimo na Facebooku, kjer vas čakajo vaše sanjske kopalke po sanjskih cenah!

Košara

Vaša košarica je trenutno prazna.

Počnite kupovati

Odaberite opcije