Preskoči na besedilo
69slam Slovenija
Poštnina GRATIS!
69slam Slovenija
Poštnina GRATIS!
69slam Slovenija
Poštnina GRATIS!

Božično darilo - Brezplačna darilna vrečka!

Dragi ljubitelji elegance in udobja,Zaviti v čarobnost praznične sezone, pri 69slam Slvoenija prinašamo ekskluzivno božično darilo za vse vas, ki iščete popolnost in razkošje v spodnjem perilu.Do božiča smo za vse...

Dragi ljubitelji elegance in udobja,

Zaviti v čarobnost praznične sezone, pri 69slam Slvoenija prinašamo ekskluzivno božično darilo za vse vas, ki iščete popolnost in razkošje v spodnjem perilu.

Do božiča smo za vse naše stranke pripravili posebno darilo - prejeli boste čudovito darilno vrečko "Merry Christmas" popolnoma brezplačno ob nakupu našega čudovitega spodnjega perila. Ta edinstvena vrečka je kot nalašč za praznično obdarovanje.

In to ni vse! Da bi vam praznično nakupovanje naredili še bolj prijetno, vam ponujamo brezplačno poštnino, ne glede na to, kje v Sloveniji se trenutno nahajate. In kot piko na i želimo deliti z vami 30% popusta na celoten nakup - uporabite kodo VD30 ob zaključku nakupa in uživajte v tej ekskluzivni ponudbi.

Zakaj izbrati naše spodnje perilo? Poleg vrhunske kakovosti in udobja, ki ju ponujamo, boste v naši kolekciji našli tudi edinstvene dizajne, ki bodo poudarili vašo naravno lepoto in eleganco. Ne glede na to, ali iščete nekaj drznega in igrivega ali nežnega in romantičnega, smo prepričani, da boste našli popoln kos za svojo priložnost.

Odkrijte čar praznične sezone in si privoščite razkošje, ki ga prinaša naše spodnje perilo. Ne zamudite te izjemne priložnosti za brezplačno božično darilo, poštnino in neverjeten popust. Obiščite našo spletno trgovino že danes in pustite, da vaši prazniki zasijejo v vsej svoji lepoti.

Vesele praznike vam želi 69slam Slovenija!

Košarica

Vaša košarica je trenutno prazna.

Začni nakupovati

Izberite možnosti